1 компјутер STM32F405VGT6 LQFP-100_14X14X05P 32-битен 168MHz 1MB STM32F405VGT6

1 компјутер STM32F405VGT6 LQFP-100_14X14X05P 32-битен 168MHz 1MB STM32F405VGT6

Достапно за вашата нарачка
DEN 1216.00
Залиха:

1 компјутер STM32 F405 VGT6 LQFP-100_14 X14 X05 P 32-битен 168 MHz 1 MB STM32 F405 VGT6. 1 компјутер STM32 F405 VGT6 LQFP-100_14 X14 X05 P 32-битен 168 MHz 1 MB STM32 F405 VGT6. 1 компјутер STM32 F405 VGT6 LQFP-100_14 X14 X05 P 32-битен 168 MHz 1 MB STM32 F405 VGT6.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата