1974 Блузи #456 Дејв Винфилд Рк Падрес Хоф Пса 8 Днк Авто Авто Автор Б3552732-821 - Бејзбол Плочи Автограм Картички

1974 Блузи 456 Дејв Винфилд Рк Падрес Хоф Пса 8 Днк Авто Авто Автор Б3552732-821 - Бејзбол Плочи Автограм Картички

Достапно за вашата нарачка
DEN 3.33
Залиха:

Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм. Категорија; Бејзбол Плочи Автограм Картички. 1974 БЛУЗИ #456 ДЕЈВ ВИНФИЛД РК ПАДРЕС ХОФ ПСА 8 ДНК АВТО Авто Б3552732-821 ако производот е непотпишан или не се користи игра, холограмот нема да биде вклучен дејв винфилд сувенири. Сан Диего Падрес сувенири.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата