36 парчиња магнетски кабелски клипови, чиста боја за повеќенаменски стеги, организатор на внатрешна и надворешна линија, фиксирање на магнетна стегалка, погодно за

36 парчиња магнетски кабелски клипови, чиста боја за повеќенаменски стеги, организатор на внатрешна и надворешна линија, фиксирање

Достапно за вашата нарачка
DEN 431.84
Залиха:

Содржина на пакетот : Пакетот доаѓа со 36 парчиња клипови за управување со кабел во јасна боја, доволна количина за да ги задоволи вашите потреби за употреба и замена во секојдневниот живот, може да ја направи вашата работна маса добро организирана и уредна. Квалитетен материјал : Организаторот на кабелот е изработен од пластичен материјал, кој е безбеден и сигурен, без згаснување во боја и нема необичен мирис, совпаѓан со магнет, не лесно да се скрши, може да ве придружува на долг рок. Погодно за употреба : едноставно го исчистите местото што треба да се примени однапред и притиснете го нашиот држач за магнетски кабел директно на местото, лесен за инсталирање и расклопување, без употреба на остатоци. Лесно управување со кабелот : држачот на магнетниот кабел може да се примени во домови, канцеларии и автомобили, погоден за управување со кабел на електрична линија, линија за полнење, USB кабел, мрежен кабел, линија за напојување на лаптоп и други линии, може да ви помогне да поправите неуредни линии, да се подобрите, чистотата на животот. Клипови за повеќенаменски кабли : Магнетните кабелски клипови се дизајнирани да ги држат вашите кабли на тесен начин за да спречите спуштање или лабава вклопување на кабелот, што може да ви понуди уредно и уредно работно опкружување, исто така погодни за фиксирање на жицата на покривот и други места. Содржина на пакетот : Пакетот доаѓа со 36 парчиња клипови за управување со кабел во јасна боја, доволна количина за да ги задоволи вашите потреби за употреба и замена во секојдневниот живот, може да ја направи вашата работна маса добро организирана и уредна. Квалитетен материјал : Организаторот на кабелот е изработен од пластичен материјал, кој е безбеден и сигурен, без згаснување во боја и нема необичен мирис, совпаѓан со магнет, не лесно да се скрши, може да ве придружува на долг рок. Погодно за употреба : едноставно го исчистите местото што треба да се примени однапред и притиснете го нашиот држач за магнетски кабел директно на местото, лесен за инсталирање и расклопување, без употреба на остатоци. Лесно управување со кабелот : држачот на магнетниот кабел може да се примени во домови, канцеларии и автомобили, погоден за управување со кабел на електрична линија, линија за полнење, USB кабел, мрежен кабел, линија за напојување на лаптоп и други линии, може да ви помогне да поправите неуредни линии, да се подобрите, чистотата на животот. Клипови за повеќенаменски кабли : Магнетните кабелски клипови се дизајнирани да ги држат вашите кабли на тесен начин за да спречите спуштање или лабава вклопување на кабелот, што може да ви понуди уредно и уредно работно опкружување, исто така погодни за фиксирање на жицата на покривот и други места.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата