3м Куно 66-4706Г2 Вода Фабрика ТФЦ ХФ Обратна Осмоза Мембрана

3м Куно 66-4706Г2 Вода Фабрика ТФЦ ХФ Обратна Осмоза Мембрана

Достапно за вашата нарачка
DEN 1.67
Залиха:

Фабрика За Вода КУНО филтрите SQC се патентиран санитарен кертриџ за Брза Промена кој обезбедува лесна замена. Замена Мембрана ЗА SQC Обратна Осмоза Системи. Направено Во Сад Вистински Оем Производ. Фабрика За Вода КУНО филтрите SQC се патентиран санитарен кертриџ за Брза Промена кој обезбедува лесна замена. Замена Мембрана ЗА SQC Обратна Осмоза Системи. Направено Во Сад Вистински Оем Производ. Фабриката За Вода КУНО 66-8706Г2, која го заменува 66-4706г2, е замена на мембраната за обратна осмоза ЗА КУНО СКВЦ 2 ХФ, КУНО СКВЦ 3 ХФ, КУНО СКВЦ 4 ХФ и КУНО СКЦ ПРО. Ја заменува прекината Фабрика ЗА Вода КУНО 66-4703Г2 мембрана за обратна осмоза. Куно 66-4706Г2 бродови со нова СФЦ цевка. Модулот за мембрана КУНО Модел 66-4706Г2 ро обезбедува средства за одвојување на свежа, чиста вода за пиење од секојдневната вода од чешма. Ефикасно ги намалува вкупните растворени цврсти материи( ТДС), олово, цисти (криптоспоридиум и џардија), бариум, радиум и селен. 33 Галони Дневно Тфц Мембрана. Оваа Фабрика За Вода КУНО 66-4706Г2 мембрана е изработена од тенок филмски композитен материјал (ТФЦ) и е за употреба на хлорирани или нехлорирани резерви на вода.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата