4x6 торбички за ламинирање на фотографии 3 мил 4-1/4 x 6-1/4 ламинатор ракави qty 100 од лам-тоа-сè-сите

4x6 торбички за ламинирање на фотографии 3 мил 4-1/4 x 6-1/4 ламинатор ракави qty 100 од лам-тоа-сè-сите

Достапно за вашата нарачка
DEN 1432.00
Залиха:

Мал радиус заоблени агли за професионален завршен изглед. 4,25 x 6,25 (метричка 109мм x 160мм) и 3 милји (метрички 75 микрони) по размавта. Јасни сјајни полиестерски врели ламинирачки торбички за ламиниране на хартија. Прифатете не помалку од автентични ламби-сето-трговски марки ★★★★★ ламинирачки торбички. Вклучува најмалку 1 носач на ламинатор обложен со силикон за да ги заштити ролерите на вашата машина доколку е потребно. Мал радиус заоблени агли за професионален завршен изглед. 4,25 x 6,25 (метричка 109мм x 160мм) и 3 милји (метрички 75 микрони) по размавта. Јасни сјајни полиестерски врели ламинирачки торбички за ламиниране на хартија. Прифатете не помалку од автентични ламби-сето-трговски марки ★★★★★ ламинирачки торбички. Вклучува најмалку 1 носач на ламинатор обложен со силикон за да ги заштити ролерите на вашата машина доколку е потребно. 100 торбички Голема големина на картичка 4-1/4 x 6-1/4 Топти 3 милји ламинирачки торбички со чиста сјајна завршница и стандарден радиус од 1/8 "радиус заоблени агли. 3 милји (метрички 75 микрони) дебели на секоја размавта додава вкупно од 6 милји до вашиот лист за хартија. Совети за ламинирање : Спецификација на стандардот во индустријата за ламинирачки торбички од 3 мил Повикуваат овие ламинирачки торбички кога се запечатени само на еден раб наместо три. Треба да се наречат ламинирани папки. Забелешка : Сите ламинирани торбички не се исти, особено во јасност и врска. Инсистирајте на автентични ламби-сите заштитени ламинативни торбички Носејќи ја нашата црвена, бела и сина етикета. Не прифаќајте ништо помалку.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата