Адаптер за улица на Rockymounts Trur-оски

Адаптер за улица на Rockymounts Trur-оски

Достапно за вашата нарачка
DEN 959.20
Залиха:

Адаптер преку оска за 9мм Брзо ослободување на лавици за велосипеди за велосипеди. Сместува велосипеди со 12х100мм, 15х100мм и „засилување“ 15х110мм преку оски. Носи 1 велосипед, до 35 фунти. CNC машински алуминиум 6061-T6, црна обложена во прав. Заменливата оска ви овозможува да ги носите сите три стандарди преку оска со еден адаптер. Компатибилен со монтирањата на Јакима и Туле. Некомпатибилен со специјализирана Kreo, 12x110 преку оска. Тип на спорт : велосипедизам. Rockymounts Streetrod е адаптер преку оски кој работи со лавици за велосипеди монтирани од вилушка од кој било производител. Вклучува оски за сместување на велосипеди со 12x100, 15x100 и „засилување“ 15x110 преку оски. Ограничувањето на тежината на велосипедот е 35 bs со овој носач. Не користете со тандем велосипеди не го надминуваат капацитетот на оптоварување на решетката за покривот на вашето возило или носачот на велосипеди. Rockymounts Streetrod не е наменета за употреба на носачи на велосипеди монтирани со вилушка. Вклучува оски за сместување на велосипеди со 12x100, 15x100 и „зајакнување“ 15x110 преку оски. Ограничувањето на тежината на велосипедот е 35 bs со овој носач. Rockymounts нуди гаранција за живот единствениот адаптер преку оска што нема да 'рѓа.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата