Afeboo Mini Drone со двојни HD FPV фотоапарати, Quadcopter на играчки за далечински управувач, подарок за деца со височина, режим без глава, едно копче за почеток, лебди за оптички п

Afeboo Mini Drone со двојни HD FPV фотоапарати, Quadcopter на играчки за далечински управувач, подарок за деца со височина,

Достапно за вашата нарачка
DEN 1859.68
Залиха:

▼ 360 ° целокупно избегнување на пречки, може да почувствува пречки, да ги елиминира потенцијалните ризици и да избегне оштетување на судирот . ▼ Дронот може да се потсети со враќање на еден клуч, а дронот ќе се врати директно. Притиснете кое било копче на половина пат за да престанете да се враќате . ▼ Опремено со мотор со електрична енергија со помала големина и повеќе извонредни перформанси, висока експлозивна и моќна моќност, а индексот на отпорност на ветер е исто толку високо како ниво 5 . ▼ За време на летот, цел на. камера на беспилотното летало и да направи соодветни гестови за автоматско фотографирање или видеа . ▼ Стабилниот систем со двојни летови може автоматски да одржува стабилен лебди во затворено и на отворено, лесен за употреба, лесен за контрола и лесен за снимање . ▼ 360 ° All- Околу избегнување на пречки, може да почувствува пречки, да ги елиминира потенцијалните ризици и да избегне оштетување на судирот . ▼ Дронот може да се потсети со враќање на еден клуч, а дронот ќе се врати директно. Притиснете кое било копче на половина пат за да престанете да се враќате . ▼ Опремено со мотор со електрична енергија со помала големина и повеќе извонредни перформанси, висока експлозивна и моќна моќност, а индексот на отпорност на ветер е исто толку високо како ниво 5 . ▼ За време на летот, цел на. камера на дронот и да направи соодветни гестови за автоматско фотографирање или видеа . ▼ Стабилниот систем со двојни летови може автоматски да одржува стабилен лебди во затворено и на отворено, лесен за употреба, лесен за контрола и лесен за снимање . Конфигурација на производот Име : Далечински управувач Систем за контролен Droneflight : Оптички проток Позиционирање Прирачник за 1 English* 2storage торба* 1 Rechargable Battery x1x2x3 (по избор).

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата