Акрилна тркалезна шипка Uxcell, чиста, дијаметар од 3мм 10 -инчен цврст пластичен PMMA шипка 4 парчиња 4 парчиња

Акрилна тркалезна шипка Uxcell, чиста, дијаметар од 3мм 10 -инчен цврст пластичен PMMA шипка 4 парчиња 4 парчиња

Достапно за вашата нарачка
DEN 1084.80
Залиха:

【Добар дизајн】- 247мм x 3mm / 9.72inch x 0,12inch акрилна чиста шипка употреба за архитектонски модел што прави DIY. 【Добар материјал】- Пластична тркалезна шипка направена во акрилик, е лесна, цврста пластика која нуди повеќе исклучителна временска моќност, јачина, јасност и разноврсност. 【Предности】- Акрилните шипки се издржливи, поцврсти од стаклото. е стаклен материјал за замена што често се користи често. Добра оптичка јасност (93% светло пренесување). 【Лесно за користење】- Лесно е за машина, стабилно во перформансите на обработка и добро во јачината на затегнување. Може да биде полирана, перфорирана, обработка на струг. 【Апликација】- Пластична акрилна шипка Добро за тела за осветлување, архитектура, занаетчиство, правење модели, изложби на изложби и хоби со употреба. 【Добар дизајн】- 247мм x 3mm / 9.72inch x 0,12inch акрилна чиста шипка употреба за архитектонски модел што прави DIY. 【Добар материјал】- Пластична тркалезна шипка направена во акрилик, е лесна, цврста пластика која нуди повеќе исклучителна временска моќност, јачина, јасност и разноврсност. 【Предности】- Акрилните шипки се издржливи, поцврсти од стаклото. е стаклен материјал за замена што често се користи често. Добра оптичка јасност (93% светло пренесување). 【Лесно за користење】- Лесно е за машина, стабилно во перформансите на обработка и добро во јачината на затегнување. Може да биде полирана, перфорирана, обработка на струг. 【Апликација】- Пластична акрилна шипка Добро за тела за осветлување, архитектура, занаетчиство, правење модели, изложби на изложби и хоби со употреба. Апликација- Пластичен костум за акрилна шипка за тела за осветлување, архитектура, занаетчиство, правење модели, изложби на изложби и хоби со употреба. Добар материјал- пластична тркалезна шипка направена во акрилик, е лесна, тешка пластика која нуди повеќе исклучителна временска моќност, јачина, јасност и разноврсност. Предности - Акрилните шипки се издржливи, поцврсти од стаклото. е стаклен материјал за замена што често се користи. Добра оптичка јасност (93% светло пренесување). Висината на силата и цврстината, површината може да се полира, висока транспарентност, отпорност на топлина. Апликација - Пластична акрилна шипка идеална за тела за осветлување, архитектура, занаетчиство, правење модели, изложби на изложби и хоби со употреба.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата