Алатка за сепаратор на електричен конектор за автомобили VS2031

Алатка за сепаратор на електричен конектор за автомобили VS2031

Достапно за вашата нарачка
DEN 1.00
Залиха:

Овозможува исклучување на електричните конектори брзо и лесно без да предизвика оштетување. Двоен дизајн овозможува пристап до различни агли. Може да се користи со повеќето електрични конектори за автомобили и комерцијални возила. Овозможува исклучување на електричните конектори брзо и лесно без да предизвика оштетување. Двоен дизајн овозможува пристап до различни агли. Може да се користи со повеќето електрични конектори за автомобили и комерцијални возила. Овозможува исклучување на електричните конектори брзо и лесно без да предизвика оштетување. Двоен дизајн овозможува пристап до различни агли. Може да се користи со повеќето електрични конектори за автомобили и комерцијални возила.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата