Алатки за шиење мека пластична запирка во облик на крива на владеење на владетели Француски крива владетели алатка за прилагодување Трајната обработка Трајни обр?

Алатки за шиење мека пластична запирка во облик на крива на владеење на владетели Француски крива владетели алатка за прилагодување

Достапно за вашата нарачка
DEN 255.84
Залиха:

Детали за линијата и јасна, голема точност, е одлична алатка за правење рачно вметнување. Скалата е јасна, издржлива, голема точност, добра флексибилност. Оваа пластична сплит е додаток за шик за цртање и тродимензионално сечење. Крива владетели, во форма на запирка, лесна должина на кривата за мерење ,. Шиење мек владетел, користени дупки за ракави, лак за исечоци за цртање и така натаму. Детали за линијата и јасна, голема точност, е одлична алатка за правење рачно вметнување. Скалата е јасна, издржлива, голема точност, добра флексибилност. Оваа пластична сплит е додаток за шик за цртање и тродимензионално сечење. Крива владетели, во форма на запирка, лесна должина на кривата за мерење ,. Шиење мек владетел, користени дупки за ракави, лак за исечоци за цртање и така натаму. Оваа пластична сплит е додаток за шик за цртање и тродимензионални детали за сечење и јасна, голема точност, е одлична алатка за рачно вметнување на вметнување, скалата е јасна, издржлива, голема точност, добра флексибилност. Владетели, владетели, во форма на запирка, лесна должина на кривата За мерење, шиење мек владетел, користени дупки за ракави, лак за исечоци за цртање и така натаму.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата