Алпски индустрии тоалетот за покривање на тоалетот за тоалети и алпски индустрии, џамбо тоалетно ткиво, распрскувач пакет

Алпски индустрии тоалетот за покривање на тоалетот за тоалети и алпски индустрии, џамбо тоалетно ткиво, распрскувач пакет

Достапно за вашата нарачка
DEN 1091.36
Залиха:

Вклучување. Овој пакет е составен од алпски индустрии тоалетно седиште за покривање на седиштето и алпски индустрии џамбо тоалетно ткиво диспензерот. Компонента 1. Алпската индустриска тоалетна седиште за покривање на седиштето мери 11,8 x 2 x 15,7 инчи и тежи 2,5 фунти. Компонента 2. Алпската индустрија Jumbo тоалетно ткиво на ткивото мери 9,8 x 4,5 x 9,8 инчи и тежи 3,04 фунти. ВИСОК КВАЛИТЕТ. И двете од овие опрема се конструирани од траен нерѓосувачки челик. Разноврсна употреба. Вертикалниот диспензер за сапуни за алпски индустрии и диспензерот за покривање на тоалети се совршени додатоци за секој одмор во сообраќајот и во комерцијални и јавни субјекти, вклучувајќи канцеларии, ресторани, паузи, болници, здравствени установи, училишта, области за одмор и многу повеќе. Вклучување. Овој пакет е составен од алпски индустрии тоалетно седиште за покривање на седиштето и алпски индустрии џамбо тоалетно ткиво диспензерот. Компонента 1. Алпската индустриска тоалетна седиште за покривање на седиштето мери 11,8 x 2 x 15,7 инчи и тежи 2,5 фунти. Компонента 2. Алпската индустрија Jumbo тоалетно ткиво на ткивото мери 9,8 x 4,5 x 9,8 инчи и тежи 3,04 фунти. ВИСОК КВАЛИТЕТ. И двете од овие опрема се конструирани од траен нерѓосувачки челик. Разноврсна употреба. Вертикалниот диспензер за сапуни за алпски индустрии и диспензерот за покривање на тоалети се совршени додатоци за секој одмор во сообраќајот и во комерцијални и јавни субјекти, вклучувајќи канцеларии, ресторани, паузи, болници, здравствени установи, училишта, области за одмор и многу повеќе. Кога не се обезбедени капаци на седиштата, некои луѓе ќе направат свои капаци користејќи тоалетно ткиво или хартиени крпи. Оваа практика може да доведе до системски затнување, несреќни резервни копии и зголемено легло во тоалетите. Лесно, економично решение за овој вообичаен проблем, диспензерот за покривање на тоалетите на алпските индустрии се одликува со правоаголна форма со област за дистрибуција во форма на лак за дистрибуција на чисти, санитарни капаци на седиштата во тоалетите со висок сообраќај. Елиминирајте ги тие главоболки и дополнителни трошоци со алпските и испрскајте ги проблемите на сите! Диспензерот за тоалетно ткиво на алпските индустрии Jumbo е со висок капацитет, ефикасен диспензер дизајниран за тешка употреба во области со висок сообраќај. Сместува која било ролна на ткивото на брендот или квалитетно џамбо бања со максимален дијаметар од 9 инчи и минимален дијаметар од 2,5-инчен јадро. Стручно направено со употреба на траен 304 не'рѓосувачки челик, овој производ е изграден за да обезбеди долготрајна сила и употреба за следните години. Како такво, идеално е за тоалети во канцеларии, услуги за услуги за храна, простории за паузи, здравствени установи, училишта, болници и други установи.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата