AMETRIC® 2032B15 ISO 06B-2 SPROCKET 15 заби 50 mm O.D. , 34 mm Hub Dia, 30 mm Вкупна ширина, 015 заби, челик 1 инч H8 Bore, 1/4x1/8 инчен клуч 1/4-20 UNC завртки, 2032B15.1 Ametric® Дел бр., 718232 SKU No.

AMETRIC® 2032B15 ISO 06B-2 SPROCKET 15 заби 50 mm O.D. , 34 mm Hub Dia, 30 mm Вкупна ширина, 015 заби, челик 1 инч H8 Bore,

Достапно за вашата нарачка
DEN 1038.40
Залиха:

1-011-2032 B15.1 "Број на дел од америк. Б2). 50 мм надворешен дијаметар (приближен) (ДЕ). 1 инч роди. 2032 B15 ISO 06 B-2 SPROCKET 15 заби ISO бр. 06 B-2 челичен центар за челик. 5,25мм Спрајска ширина на забите (Б1) 15,5мм ширина на двојна заби (Б2). 50 мм надворешен дијаметар (приближен) (ДЕ). 1-011-2032 B15.1 "Амеметриски дел број 718232 SKU број Ние го користиме објавениот стапки на испорака на e Bay/ Пресметани. Ние не ги обележуваме овие такси. Ве молиме, потврдете ги такси за испорака пред да нарачате. Ова е оригинален неискористен америчен производ директно од производителот директно од производителот директно од производителот Американска метричка корпорација. Прикажаните фотографии се само општа претстава на списокот на производи. Контактирајте го Америк за детали. Ако не ја видите големината на вашата потреба, ве молиме, прашајте. Ние зачуваме над 730,000 компоненти на машини. 15 заби ISO бр. 06 B-2 челичен центар за челични центри за америк бр. 2032 ланец со двојно влакно со 9,525мм теренот 5,72мм ширина на ролерот 6,35мм Ролери со дијаметар од 5.25мм Спреч за единечна ширина на забите (Б1) 15,5мм Попрска двојна ширина на забите (Б2) 50 ММ надворешен дијаметар (приближен) (DE) 34 m M дијаметар на центарот (DN) 30 mm вкупна ширина (A) 015 заби челик 1 инч H8 Bore, 1/4x1/8 инчен клуч за завртки 1/4-20 UNC завртка дупка над клучот и на Наведената цена од 90 ° е за една заптивка со дупки, клучеви и две пакувања.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата