AMETRIC® 3032B25 METRIC 3032B25 ISO 06B-3 HUB STELET SPROCKER 25 заби за Ametric® No. 3032 Triple Strand Chain со, 9.525mm терен, 5.72mm ролери ширина, 6,35мм валјак дијаметар, дијаметар од 16 мм пилот +/- 1mm,

AMETRIC® 3032B25 METRIC 3032B25 ISO 06B-3 HUB STELET SPROCKER 25 заби за Ametric® No. 3032 Triple Strand Chain со, 9.525mm терен,

Достапно за вашата нарачка
DEN 617.60
Залиха:

1-010-3032 B25 Број на дел од америк. 3032 B25 ISO 06 B-3 HUB челик Sprocket 25 заби за америчен број 3032 Triple Strand Chain со, 9,525мм терен, ширина на ролери од 5,72мм ,. Дијаметар на центар од 64 мм (ДН),. 80 мм надворешен дијаметар (приближен) (ДЕ),. Челик. 1-010-3032 B25 Број на дел од америк. 3032 B25 ISO 06 B-3 HUB челик Sprocket 25 заби за америчен број 3032 Triple Strand Chain со, 9,525мм терен, ширина на ролери од 5,72мм ,. Дијаметар на центар од 64 мм (ДН),. 80 мм надворешен дијаметар (приближен) (ДЕ),. Челик. 1-010-3032 B25 Амеметриски дел број 3032 B25 (ISO 06 B-3) HUB SPROCKET 25 заби за америчен број 3032 Triple Strand Conher Ширина на тројна заби на заби (Б3) 80 мм надворешен дијаметар (приближен) (ДЕ) 64 мм дијаметар на центар на центар (ДН) 16 мм пилот (МПБ) ДОГОВОР +/- 1мм (Д1) 40 мм вкупна ширина (а) 025 заби Оригинален неискористен америчен (Р) производ директно од производителот Американска метричка корпорација. Прикажаните фотографии се само општа претстава на списокот на производи. Контактирајте го Америк за детални спецификации. Наведената цена е за една заптивка без роди, клуч или пакувања. За дополнителни трошоци, овие спојки можат да бидат здодевни, клучни и поставени зашрафени.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата