AMETRIC® 32B15 Metrict 32B15 ISO 06B-1 центар за челични метри 15 заби за Ametric® No. 32 синџир на единечно влакно со, 9,525мм терен, 5,72 mm ширина на ролерот, 6,35мм дијаметар на ролери, 8 mm пилотс

AMETRIC® 32B15 Metrict 32B15 ISO 06B-1 центар за челични метри 15 заби за Ametric® No. 32 синџир на единечно влакно со, 9,525мм

Достапно за вашата нарачка
DEN 296.00
Залиха:

1-010-32 B15 Број на дел од америк. 32 B15 ISO 06 B-1 центар за челични метри 15 заби за америчен број 32 синџир со единечно влакно со, 9,525мм терен, ширина на ролери од 5,72мм ,. Дијаметар на центар од 34 мм (ДН),. 50 мм надворешен дијаметар (приближен) (ДЕ),. Челик. 1-010-32 B15 Број на дел од америк. 32 B15 ISO 06 B-1 центар за челични метри 15 заби за америчен број 32 синџир со единечно влакно со, 9,525мм терен, ширина на ролери од 5,72мм ,. Дијаметар на центар од 34 мм (ДН),. 50 мм надворешен дијаметар (приближен) (ДЕ),. Челик. 1-010-32 B15 Амеметриски дел број 32 B15 (ISO 06 B-1) центар за челик за челик 15 заби за америчен број 32 синџир на единечно влакно со 9.525мм теренот 5.72mm Ширина на ролери 6.35мм ролери со дијаметар на ролери 5.25мм Поплгана ширина на забите (Б1) 50 (Б1) 50 (Б1) 50 (Б1) 50 ММ надворешен дијаметар (приближен) (de) 34 mm дијаметар на центар (DN) 8 mm пилот (MPB) Bore +/- 1mm (D1) 25 mm Вкупна ширина (A) 015 Заби Ова е оригинален неискористен америчен (R) производ директно Од производителот Американска метричка корпорација. Прикажаните фотографии се само општа претстава на списокот на производи. Контактирајте го Америк за детални спецификации. Наведената цена е за една заптивка без роди, клуч или пакувања. За дополнителни трошоци, овие спојки можат да бидат здодевни, клучни и поставени зашрафени.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата