АМЕТРИК 2062B20 ISO 12B-2 SPROCKET 20 заби 130,5 mm O.D. , 100 mm Hub Dia, 50 mm вкупна ширина, 020 заби, челик 35 mm H8 Bore, 10x3.3 Keyway M8 завртки, 2062b20.35 Америчен дел бр., 592880 SKU No.

АМЕТРИК 2062B20 ISO 12B-2 SPROCKET 20 заби 130,5 mm O.D. , 100 mm Hub Dia, 50 mm вкупна ширина, 020 заби, челик 35 mm H8 Bore,

Достапно за вашата нарачка
DEN 1409.60
Залиха:

1-011-2062 B20.35 Број на дел од америк. 35 мм роди. 2062 B20 ISO 12 B-2 SPROCKET 20 заби ISO бр. 12Б-2 челичен центар за челик. Двојна ширина на единечна ширина на забите од 10,8мм (Б1) 30,3мм ширина на забите (Б2). 130,5 мм надворешен дијаметар (приближен) (ДЕ). 1-011-2062 B20.35 Амеметриски дел број 592880 SKU број Ние ги користиме објавените стапки на испорака на e Bay/ Ние не ги обележуваме овие обвиненија. Ве молиме, потврдете ги таксите за испорака пред да нарачате. Ова е оригинален неискористен америчен производ директно од производителот Американска метричка корпорација. Прикажаните фотографии се само општа претстава на списокот на производи. Контактирајте го Америк за детали. Ако не ја видите големината на вашата потреба, прашајте. Ние опфаќаме над 730.000 компоненти на машини. 35 mm Bore 2062b20 ISO 12 B-2 SPROCKET 20 заби ISO No. 12b-2 челичен центар за челични центри за америк бр. 2062 Двоен влакно ланец со 19,05мм теренот 11.68mm Ширина на ролери 12.07мм Ролери Дијаметар 10.8мм СПРОКЕТ ЕДИНЕТ ЗА СИНТЕТ ЗА СИНТЕТ (Б1) 30.3 Двокреветна ширина на забите од мм (Б2) 130,5 мм надворешен дијаметар (приближен) (ДЕ) 100 мм дијаметар на центри (ДН) 50 мм вкупна ширина (а) 020 челик за заби 35 мм H8 bore, 10x3,3 клуч за завртки за завртки за клуч над клуч и над клуч и дупка за завртки над клучот и над клучот и над клучот и над клучот и над клучот и над клучот и копчиња На наведената цена од 90 ° е за една заптивка со дупки, клуч и две пакувања.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата