Азија Пацифик Конструкција Дијамант за забивање на комори за гранитни мермерни плочки Постојни дупки Зголемување на смола сува полирање подлога Дијамант Супер те

Азија Пацифик Конструкција Дијамант за забивање на комори за гранитни мермерни плочки Постојни дупки Зголемување на смола сува

Достапно за вашата нарачка
DEN 0.33
Залиха:

Ве молиме, не користете го со мелница со голема брзина или полисер. Ова е алатка за заштеда на пари затоа што со само еден стандарден основен бит и овој бит со прсти сте во можност да создадете многу различни големини на дупки, без да имате потреба да купите неколку различни основни битови.Важно потсетување : Максималната брзина / капацитет на држачот на подлогата е 5000 вртежи во минута. Со 5/8" -11 женска нишка арбор. Ве молиме, не користете го со мелница со голема брзина или полисер. (в) 1 парче од 4 1/2 "(дијаметар од 115мм) Дијамант Супер тенок ESH Rim Saw Saw Saw Saw за камен гранит мермер керамички порцеланско сечење (не навој. Со 5/8 "-11 женска нишка арбор. Еден сет од 4 "Дијамант сува употреба Пол за полирање за гранит камен мермер -бетон Травертин керамички полирање : 1 парче чекор еден, чекор два , Чекор три, чекор четири, чекор пет. Дијаметар на внатрешна дупка е 7/8" -5/8 "). (в) 1 парче од 4 1/2 "(дијаметар од 115мм) Дијамант Супер тенок ESH Rim Saw Saw сечило за камен гранит мермер керамички порцелан сечење (не навој. Ве молиме, не користете го со мелница со голема брзина или полисер. Дијаметар на внатрешниот дупка е 7/ 8 "-5/8"). Еден сет од 4 "дијамантска подлога за полирање за суво користење на гранитниот камен мермер -бетон Травертин керамички полирање : 1 парче чекор еден, чекор два, чекор три, чекор четири, чекор пет. (В) 1 парче од 4 1/2" (дијаметар од 115мм) Дијамант Супер тенок ESH Rim Saw Saw Saw за камен гранит мермер керамички порцелански сечење (не навој. (А) 1 парче од 4 "држач за подлога на Velcro (неговиот арбор е 5/8" -11 женска нишка). Важно потсетување : Максималната брзина / капацитет на држачот на подлогата е 5000 вртежи во минута. Ве молиме, не користете го со мелница со голема брзина или полисер. Ве молиме, не користете го со мелница со голема брзина или полисер. Тоа е разноврсен мелење, дизајниран да ги зголеми, обликува и/или кружните постојни дупки во порцелан, тврда керамичка, гранит и мермер. Со 5/8" -11 женска нишка арбор.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата