Бартон Марин Скајдок Складирање Систем-4-Точка Лифт со 3: 1 Намалување за до 175 ФУНТИ [41 200]

Бартон Марин Скајдок Складирање Систем-4-Точка Лифт со 3: 1 Намалување за до 175 ФУНТИ [41 200]

Достапно за вашата нарачка
DEN 623.68
Залиха:

Комплетно решение за складирање гаражи за гумен чамци, кајаци, кануа, опрема за кампување итн. Лифтови оптоварување до 175 килограми, максимално подигнување 13 стапки. Лесно израснат од една личност. Самозаклучувачки блок за чистење. Обезбедени сеопфатни упатства за монтирањеспецификации. Комплетно решение за складирање гаражи за гумен чамци, кајаци, кануа, опрема за кампување итн. Лифтови оптоварување до 175 килограми, максимално подигнување 13 стапки. Лесно израснат од една личност. Самозаклучувачки блок за чистење. Обезбедени сеопфатни упатства за монтирањеспецификации. Sky Dock е крајното решение за складирање на просторот на покривот за товари До 80kg175lbs Дизајнирано за употреба во кој било простор со висина на таванот до 4m13ft Sky Dock работи во гаражи бараки амбари и мансарди За комерцијална употреба во дворови марини јахти клубови и магацини непречено ги крева гломазните и незгодни предмети или товари од подот или покривот на вашиот автомобил за да ги складира високо додека не е потребно повторно идеален за чамци кајаци кануа лопатки опрема за кампување кутии за покрив велосипеди градинарски мебел коњски седла палети од избрани парчиња и парчиња И Секој Комплет што треба да се чува надвор од патот но лесно и непречено се вади кога е потребно и двете доаѓаат со уникатен блок за самоблокирање што значи дека оптоварувањата може да ги подигне едно лице без стрес ако контролната линија е ослободена блокот за заклучување цврсто го држи товарот запирајќи ги предметите да не паднат крајна безбедност се испорачува фиксна ѕидна шнола за да се врзе линијата паметниот дизајн овозможува флексибилна инсталација на фиксираните очи за да одговараат на изгледот на гредите На покривот Што носат тежина Ова Осигурува Дека Товарите се креваат подеднакво и рамномерно. Комплетно решение за складирање гаражи за гумени чамци кајаци кануа опрема за кампување итн. Лифтови оптоварување до 175 килограми максимално подигнување 13 стапки. Лесно израснат од една личност. Блок за самоблокирање. Обезбедени сеопфатни упатства за монтирањеспецификации. Скала 31. Тежина Капацитет 175 фунти.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата