Берисун микро прекинувачи 100pcs SMD Switch 6 * 6 * 4.3mm 6 * 6 * 5mm 6/7/8/9/10/11/12/13/14/17 6x6 4PIN Тактилен тактичен тактика копче за микро прекинувачи за само-ресесет прекинувачи

Берисун микро прекинувачи 100pcs SMD Switch 6 * 6 * 4.3mm 6 * 6 * 5mm 6/7/8/9/10/11/12/13/14/17 6x6 4PIN Тактилен тактичен тактика

Достапно за вашата нарачка
DEN 3.33
Залиха:

Микро прекинувачи. Се користи во домашни уреди, аудио, играчки, глувче, деловни машини, комуникациска опрема и друга електронска опрема. Одлични прекинувачи за допир, долг животен век. Пакет-тип пакет со пластика за да се спречи инфилтрација на мирис на бор. Растојанието во контакт е мало, кратко дејство на мозочен удар, според моќта на малото, брзото кршење. Микро прекинувачи. Се користи во домашни уреди, аудио, играчки, глувче, деловни машини, комуникациска опрема и друга електронска опрема. Одлични прекинувачи за допир, долг животен век. Пакет-тип пакет со пластика за да се спречи инфилтрација на мирис на бор. Растојанието во контакт е мало, кратко дејство на мозочен удар, според моќта на малото, брзото кршење. Микро прекинувач.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата