Бит за вежбање на чекор, 3 парчиња 6мм, хексадецимална форма на црна спирала со црна спирала, размачкана со дупчење на дупки во метал, бакар, алуминиум, пластика, голе?

Бит за вежбање на чекор, 3 парчиња 6мм, хексадецимална форма на црна спирала со црна спирала, размачкана со дупчење на дупки

Достапно за вашата нарачка
DEN 319.84
Залиха:

Шанк : Хекс Шанк; Жлеб : спирала; Површински третман : Нитридинг црна. Дијаметар на чекор : 003 : 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, 28, 30, 32мм. Дијаметар на чекор : 002 : 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20мм. Дијаметар на чекор : 001 : 4, 6, 8, 10, 12мм. {Добар квалитет метариски} Направено од HSS 4241, висока цврстина, сила и долговечност. {Дизајн} Шанк : Хекс Шанк; жлеб : спирала; Површински третман : Нитридинг црна. {Големина} дијаметар на Шанк : 6мм; Чекори на чекор : 5/9/15 Чекори; дијаметар на чекор : 001 : 4, 6, 8, 10, 12мм; 002 : 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20мм; 003 : 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, 28, 30, 32мм. {Употреба} Користена со вежба за пиштол или вежба за клупи, вода за да се излади додека работи за да го продолжи својот живот, соодветната брзина на дупчење е 250-400 вртежи во минута. 4мм, како што се делови од алуминиум, табла за изолација, ПВЦ плоча, итн. {Пакет вклучен} 3x повеќекратна дупка засилена малку. {Добар квалитет метариски} Направено од HSS 4241, висока цврстина, сила и долговечност. {Дизајн} Шанк : Хекс Шанк; жлеб : спирала; Површински третман : Нитридинг црна. {Големина} дијаметар на Шанк : 6мм; Чекори на чекор : 5/9/15 Чекори; дијаметар на чекор : 001 : 4, 6, 8, 10, 12мм; 002 : 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20мм; 003 : 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, 28, 30, 32мм. {Употреба} Користена со вежба за пиштол или вежба за клупи, вода за да се излади додека работи за да го продолжи својот живот, соодветната брзина на дупчење е 250-400 вртежи во минута. 4мм, како што се делови од алуминиум, табла за изолација, ПВЦ плоча, итн. {Пакет вклучен} 3x повеќекратна дупка засилена малку. Користено со вежба за пиштоли или клупа за вежбање, вода за да се излади додека работи за да го продолжи својот живот, соодветната брзина на дупчење е 250-400 вртежи во минута. Како делови од алуминиум, табла за изолација, ПВЦ плоча, итн.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата