Број на делови на Springer® Th-Bio10SP го заменува бројот на делот Scanjet T-Bio10

Број на делови на Springer® Th-Bio10SP го заменува бројот на делот Scanjet T-Bio10

Достапно за вашата нарачка
DEN 0.33
Залиха:

Делови на Спрингер чинат 20 - 40% помалку од OEM деловите. Деловите на изворот користат исти материјали и се придржуваат до истите спецификации како и OEM деловите. Подобрувања на квалитетот во однос на OEM деловите. Springer Parts T-Bio10 SP Број на дел го заменува бројот на делот Scanjet T-Bio10; Комплет за алатки за био 10; Springer Pumps, LLC со задоволство ги нуди нашите клиенти Спрингер делови! Делови на изворот се делови за замена на пумпата, комплети за замена на пумпата и механички заптивки за замена. Спрингер пумпи со гордост им нуди 20% - 40% под ОЕМ.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата