Buildalot Universal Carbon Shutes BU_8719468499463 за Fein Powertools - 0,16x0.20x0.31 '' - 4x5x8mm

Buildalot Universal Carbon Shutes BU_8719468499463 за Fein Powertools - 0,16x0.20x0.31 '' - 4x5x8mm

Достапно за вашата нарачка
DEN 2.67
Залиха:

Содржина : Две четки за јаглерод со кабел и конектор - Димензии : 0,16x0.20x0.31 '' - 4x5x8mm. Заменете ги двете четки за јаглерод во исто време. Замена на јаглеродни четки - Тие траат многу подолго од оригиналите, затоа што ова е наш основен бизнис. Ниту една песна и трага - нарачките се доставуваат од обичен пост. Поевтино за вас, но без песна и трага. Пакетот се вклопува низ писмото - не мора да чекате за испорака. Задоволството на клиентите е наш прв приоритет : ве молиме контактирајте не за прашања или забелешки. Имаме околу 50.000 четки за јаглерод во залиха и работилница за сопствени четки за јаглерод. Содржина : Две четки за јаглерод со кабел и конектор - Димензии : 0,16x0.20x0.31 '' - 4x5x8mm. Заменете ги двете четки за јаглерод во исто време. Замена на јаглеродни четки - Тие траат многу подолго од оригиналите, затоа што ова е наш основен бизнис. Ниту една песна и трага - нарачките се доставуваат од обичен пост. Поевтино за вас, но без песна и трага. Пакетот се вклопува низ писмото - не мора да чекате за испорака. Задоволството на клиентите е наш прв приоритет : ве молиме контактирајте не за прашања или забелешки. Имаме околу 50.000 четки за јаглерод во залиха и работилница за сопствени четки за јаглерод. Сет на две четки за универзални јаглеродни четки Buildalot BU_8719468499463 за Fein Powertools - 0,16x0.20x0.31 '' - 4x5x8mm - со кабел и конектор - прилагодени за овие Powertools : Fein Shickpiver ASSD 715 Replace и двете јаглеродни четки : Ние препорачуваме и да ги замените и двете четки за карбон на атам на карбон АТ на АТ на карбон Атра истото време. Автоматско стоп : истрошените четки за јаглерод автоматски се исклучуваат. Ова ја заштитува вашата алатка од непотребно абење. Испорака : Пакетот се вклопува низ полето за букви - нема потреба да го чекате. Квалитет и издржливост : дизајниран да трае многу подолго од оригиналните четки за јаглерод. Барате нешто поконкретно? Со околу 50.000 делови на залиха, можеби ќе можеме да ви помогнеме. Задоволството на клиентите е наш прв приоритет : ве молиме контактирајте не за прашања или забелешки!.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата