Bushrite TBC-10-0250-B Lathe Lathe Tool Lother Bushing, Type-C, 1 OD X 1/4 ID

Bushrite TBC-10-0250-B Lathe Lathe Tool Lother Bushing, Type-C, 1 OD X 1/4 ID

Достапно за вашата нарачка
DEN 2.00
Залиха:

ОД : 1; ID : 1/4; Должина на слотот : 2-3/8; Леќи под глава : 2-3/4. Концентрична земја - Аксијална концентричност - 0,002in. Станови на клучеви за лесно отстранување. Зацврстен на РЦ 55-57. 1 парче. 1 парче. Бушрит-TBC-10-0250-B-прецизно земја и полиран држач за алатки за струг Тип-тип-C 1 OD X 1/4 ID.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата