Целта на напојувањето (PWRIG300024120S 3000W 24V чист синусен инвертер индустриски

Целта на напојувањето (PWRIG300024120S 3000W 24V чист синусен инвертер индустриски

Достапно за вашата нарачка
DEN 3.00
Залиха:

3000 вати континуирана чиста синусна моќност. 24 V DC влез. Прекинувач за фреквенција на фреквенција од 60 Hz или 50 Hz. Високо ефикасен - подобрен излез при низок напон. 1 - Двојна излез на GFCI. 3000 вати континуирана чиста синусна моќност. 24 V DC влез. Прекинувач за фреквенција на фреквенција од 60 Hz или 50 Hz. Високо ефикасен - подобрен излез при низок напон. 1 - Двојна излез на GFCI. Кога ви треба чиста и сигурна моќност во вашиот тренер, во прекин на електрична енергија или во вашиот дом надвор од мрежата, не гледајте подалеку од ова, има за цел чист синусен бранови инвертер. Оваа нова и подобрена единица е способна да произведе 3000 вати на чиста синусна моќност на бран со повисок квалитет и ефикасност и може да одржи нормален излез дури и кога вашите батерии пристапуваат до помал напон. Чиста синусна моќност е идеална за водење компјутери, печатари, полначи за батерии безжични вежба, мотори и вежби со променлива брзина и многу повеќе. Овој модел од 3000 вати има и директен излез на терминалниот блок за поврзување на AC кој може да се користи за да се искористи целосната моќност на инверторот преку еден излез. За погодност, има и двојно излез GFCI приклучок на предниот дел на инверторот за брзо поврзување на уреди под 1500 вати. Овој производ вклучува термички контролиран вентилатор, овозможувајќи зголемена ефикасност и помалку бучава.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата