Centaur 160-510 Rd/ER 16 Collets, Стандардна прецизност, ER16 11/32 Дијаметар

Centaur 160-510 Rd/ER 16 Collets, Стандардна прецизност, ER16 11/32 Дијаметар

Достапно за вашата нарачка
DEN 518.88
Залиха:

Разновидност, заменлива со колекциите од типот ER и ESX. Идеално за екстензии на алатки, голема точност за долготрајни апликации. Повеќе апликации, исти колекции можат да се користат за дупчење, мелење, прислушување и пренасочување. Прецизно производство, челик со висок степен на челик се зацврстува и прецизна земја, со 100% квалитетна инспекција. Долг живот, надминувајќи го оној на другите стилови на колекции. Разновидност, заменлива со колекциите од типот ER и ESX. Идеално за екстензии на алатки, голема точност за долготрајни апликации. Повеќе апликации, исти колекции можат да се користат за дупчење, мелење, прислушување и пренасочување. Прецизно производство, челик со висок степен на челик се зацврстува и прецизна земја, со 100% квалитетна инспекција. Долг живот, надминувајќи го оној на другите стилови на колекции. Висока точност. 16 слотови за цврсто стегање и дополнителна концентричност. Широк опсег на стегање. За помалку промени и ниска цена по сет што опфаќа континуиран опсег на големини.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата