Cisco Catalyst 2900 серија XL WS-C2924-XL-A 24-порта

Cisco Catalyst 2900 серија XL WS-C2924-XL-A 24-порта

Достапно за вашата нарачка
DEN 2.00
Залиха:

TThe Cisco Long-Reach Ethernet (LRE) Катализатор 2900 LRE XL прекинувачи испорачува посветена ширина на опсег по порта по стапки до 15-Mbps симетрични перформанси на етернет над постојните телефонски линии до 5.000 стапки. Катализатор 2900 LRE XL прекинувачи обезбедуваат управување со водечки во индустријата за претпријатија во индустријата, квалитет на услугата, приспособливост и безбедносни карактеристики. Широкопојасниот мрежен мрежно решение за долготрајно мрежно поврзување на Cisco (LRE) е прва линија на производот од крај до крај на индустријата за испорака на перформанси од 5-15 Mbps над постојната жица од категоријата 1/2/3. Со интелигентни перформанси на Етернет што достигнува до 5.000 стапки, LRE овозможува истовремени апликации за глас, видео и податоци, како што се брз пристап до Интернет, видео стриминг и IP телефонија.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата