CR Magnetics CR6240-500-50 AC Трансдуцер на напојување со 3-фаза и 3-жица активна моќност, 20-5 kHz, 0-300 оптоварување, 12 VDC, 0-500 VAC 0-50 AAC Влезен опсег, 4-20 MADC излез Опсег

CR Magnetics CR6240-500-50 AC Трансдуцер на напојување со 3-фаза и 3-жица активна моќност, 20-5 kHz, 0-300 оптоварување, 12

Достапно за вашата нарачка
DEN 1.67
Залиха:

Просечно мерење на РМС за синусоидни наизменични бранови на струја. 0,5% FS точност. Време на одговор од 250 ms (промена на чекорот од 10-90%). Влез со три жици за мерење на трифазна активна моќност. UL признат и CE сертифициран за обезбедување на квалитет. Просечно мерење на РМС за синусоидни наизменични бранови на струја. 0,5% FS точност. Време на одговор од 250 ms (промена на чекорот од 10-90%). Влез со три жици за мерење на трифазна активна моќност. UL признат и CE сертифициран за обезбедување на квалитет. Овој трансформатор на моќност на CR Magnetics CR6240 комбинира три трансформатори на струја со цврсто јадро и кондиционер на сигнали и е погоден за употреба во системите за индустриска автоматизација. Трансдуцерот обезбедува просечно мерење на корен-средно-квадратни (RMS) за синусоидни наизменични тековни бранови, со точност од 0,5% целосна скала (FS) и време на одговор од 250 ms (10-90% промена на чекорот). Влез со три жици овозможува мерење на трифазна активна моќност. Овој трансдуцер на моќност е лаборатории за преземање на лаборатории (UR) и Conformité Européenne (CE) овластен за обезбедување на квалитет. Тој е погоден за следење на линеарни, постојани брзини наизменични (наизменични) товари кои произведуваат синусоидни бранови. Спецификации на излез на Излез4-20 Madcfrequency Range50-400 Hzinsulation Напон2.500 VDCOUTPUT оптоварување300 OHM Максимална оперативна температура 00 C до 60 C CR магнетика произведува електрични сензори, индикатори и прикажувања. Компанијата, основана во 2004 година, е со седиште во Сент Луис, МО.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата