Далечински управувач на блендата на камерата Camkix со Bluetooth безжична технологија - црна - лента со одвојување на прстенот - снимање слики/видео безжично на 30 ft компати?

Далечински управувач на блендата на камерата Camkix со Bluetooth безжична технологија - црна - лента со одвојување на прстенот

Достапно за вашата нарачка
DEN 143.84
Залиха:

✅ Снимајте слики / видео безжично ► Перфектирајте безжично решение за земање селфи или снимање на блогови без да го држите вашиот телефон / таблет во вашата рака. Идеално за објавување на Snapchat, Facebook, Instagram, You Tube, итн. ✅ 30 ft (10 m) Безжичен опсег ► Контролирајте го блендата на камерата на вашиот телефон или таблетот безжично од растојание до 30 стапки (10 метри). ✅ За i Phone и Android ► Овој блендата за безжичен далечински управувач со камера ќе работи совршено со вашиот i OS (6,0 и нагоре) или Android (4.2.2 и Up) телефон / таблет. ✅ Bluetooth Сертифициран ► Шатникот за далечински управувач на камерата CAMKIX користи сертифицирана безжична технологија Bluetooth за максимална сигурност и брзо работење. ✅ Снимајте слики / видео безжично ► Перфектирајте безжично решение за земање селфи или снимање на блогови без да го држите вашиот телефон / таблет во вашата рака. Идеално за објавување на Snapchat, Facebook, Instagram, You Tube, итн. ✅ 30 ft (10 m) Безжичен опсег ► Контролирајте го блендата на камерата на вашиот телефон или таблетот безжично од растојание до 30 стапки (10 метри). ✅ За i Phone и Android ► Овој блендата за безжичен далечински управувач со камера ќе работи совршено со вашиот i OS (6,0 и нагоре) или Android (4.2.2 и Up) телефон / таблет. ✅ Bluetooth Сертифициран ► Шатникот за далечински управувач на камерата CAMKIX користи сертифицирана безжична технологија Bluetooth за максимална сигурност и брзо работење. Далечински управувач на блендата на камерата Camkix со Bluetooth безжична технологија + лента со одвојлив монтажа на прстенот ✅ Снимајте слики / видео безжично ► Перфектирајте безжично решение за земање селфи или снимање на блогови без да го држите вашиот телефон / таблет во вашата рака. Идеално за објавување на Snapchat, Facebook, Instagram, You Tube, итн. ✅ 30 ft (10 m) Безжичен опсег ► Контролирајте го блендата на камерата на вашиот телефон или таблетот безжично од растојание до 30 стапки (10 метри). ✅ За i Phone и Android ► Овој блендата за безжичен далечински управувач со камера ќе работи совршено со вашиот i OS (6,0 и нагоре) или Android (4.2.2 и Up) телефон / таблет. ✅ Bluetooth Сертифициран ► Шатникот за далечински управувач на камерата CAMKIX користи Bluetooth безжична технологија за максимална сигурност и брзо работење.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата