Далечински управувач на замена за замена на гласовниот микрофон за Samsung Smart TV UN43KU7500F UN49KU7000F UN49KS8000FXZA UN55KS8000FXZA UN60KS8000FXZA UN65KS8000FXZA UN49KS8500FXZZA UN65KS8500F UN65KS8500FXZAGZAS

Далечински управувач на замена за замена на гласовниот микрофон за Samsung Smart TV UN43KU7500F UN49KU7000F UN49KS8000FXZA UN55KS8000FXZA

Достапно за вашата нарачка
DEN 319.84
Залиха:

► Re Tro Sun обезбедува нова замена за далечински управувач со гласовен микрофон BN59-01241 A за Samsung Smart TV. ► Noticed : Ова е далечински управувач, ве молиме спарете го овој далечински управувач со вашиот телевизор пред употреба. Методи за спарување : Држете ги копчињата за враќање и репродукција/пауза истовремено 3 секунди или повеќе за да го спарите со вашиот ТВ ; за време на спарувањето, насочете го далечинскиот управувач на далечинскиот сензор на телевизорите, а потоа притиснете и држете го и копчињата за игра/пауза истовремено додека ТВ -екранот ја прикажува пораката за завршување на спарувањето. ►High quality alternative remote control , Compatible for Samsung Smart TV Models : UN43 KU7500 F UN49 KU7000 F UN49 KS8000 FXZA UN55 KS8000 FXZA UN60 KS8000 FXZA UN65 KS8000 FXZA UN49 KS8500 FXZA UN55 KS8500 FXZA UN65 KS8500 FXZA UN65 KS9000 FXZA UN55 KS9000 FXZA UN43 KU7500 F UN49 KU7000 F and more. Type Батериски тип : 2 x 1.5 V АА батерии, батериите не се вклучени. ► Испорака на магацин, брза испорака! Ако имате какви било прашања, ве молиме слободно контактирајте не, благодарам!. ► Re Tro Sun обезбедува нова замена за далечински управувач со гласовен микрофон BN59-01241 A за Samsung Smart TV. ► Noticed : Ова е далечински управувач, ве молиме спарете го овој далечински управувач со вашиот телевизор пред употреба. Методи за спарување : Држете ги копчињата за враќање и репродукција/пауза истовремено 3 секунди или повеќе за да го спарите со вашиот ТВ ; за време на спарувањето, насочете го далечинскиот управувач на далечинскиот сензор на телевизорите, а потоа притиснете и држете го и копчињата за игра/пауза истовремено додека ТВ -екранот ја прикажува пораката за завршување на спарувањето. ►High quality alternative remote control , Compatible for Samsung Smart TV Models : UN43 KU7500 F UN49 KU7000 F UN49 KS8000 FXZA UN55 KS8000 FXZA UN60 KS8000 FXZA UN65 KS8000 FXZA UN49 KS8500 FXZA UN55 KS8500 FXZA UN65 KS8500 FXZA UN65 KS9000 FXZA UN55 KS9000 FXZA UN43 KU7500 F UN49 KU7000 F and more. Type Батериски тип : 2 x 1.5 V АА батерии, батериите не се вклучени. ► Испорака на магацин, брза испорака! Ако имате какви било прашања, ве молиме слободно контактирајте не, благодарам!. Retrosun обезбедува нова замена за далечински управувач со гласовен микрофон за Samsung Smart TV UN43 KU7500 F UN49 KU7000 F UN49 KS8000 FXZA UN55 KS8000 FXZA UN60 KS8000 FXZA UN65 KS8000 FXZZA UN49 KS8500 FXZA UN55 KZAINS9 5 KS9000 FXZA UN43 KU7500 F UN49 KU7000 F.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата