D&D PowerDrive A-B133/03 Banded V-појас, гума

D&D PowerDrive A-B133/03 Banded V-појас, гума

Достапно за вашата нарачка
DEN 1176.00
Залиха:

Појас Б 21/32 x 136in OC 3 бенд. Произведено од D&D Power Drive. Производ на бренд D&D Power Drive. Направено во Кина. D&D Power Drive Banded, завитканите V-појаси даваат максимални перформанси на ременот, исто како и нивните колеги од единечен појас. Ремените се конструирани од исти високо инженерски, материјали со високи перформанси како единечни завиткани ремени. Компонентите се произведени со употреба на најновата технологија во појас достапна на глобална основа.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата