Диско 3 Чекор 4 „Долготраен сет на влажно полирање -„ Капетан модел “, подобар квалитетен финиш од традиционалните влошки од 7 чекори

Диско 3 Чекор 4 „Долготраен сет на влажно полирање -„ Капетан модел “, подобар квалитетен финиш од традиционалните влошки од

Достапно за вашата нарачка
DEN 3.33
Залиха:

Овие се од диско за измислица и ќе го намалат времето за полирање, без разлика дали полирате влажно или суво! Користејќи го овој 3-чекор систем за вашиот процес на полирање, ги елиминирате повеќето чекори, заштедувајќи 50% труд, удвојувајќи го производството, истовремено одржувајќи ја истата висококвалитетна завршница што ја сакате. Хибридни влошки од 3-чекор диско го постигнаа целосно овој резултат и мора да го доживеете да верувате!. Тие се целосен 3мм дебел за долг живот, а овие хибридни влошки можат да се извршат влажни или суви!. Крајниот резултат : 1) Подобро квалитетно завршување од традиционалните 7 влошки за чекори 2) 40% -60% побрзо производство на продавница 3) цена на традиционалната цена на полската подлога со 7 чекори. Придобивки за вас како фабрикувач : 1) Нема грижи за квалитетот на работата што излегува од вашата продавница заради проблемите со подлогата 2) драстично зголемување на производството на продавници. Добијте повеќе снимки од вратата секој ден 3) Користејќи 1 подлога, фабрикувачите во задниот дел се запознаваат со влошките и можат да добијат поголема ефикасност и живот надвор од влошките. 4) Користејќи 1 подлога, тоа го прави поедноставно за купување, помалку трошоци во повеќе типови влошки. Подобри резултати ќе бидат активни ако се користи на кварц (инженерски камен). Овие се од диско за измислица и ќе го намалат времето за полирање, без разлика дали полирате влажно или суво! Користејќи го овој систем со 3 чекори за вашиот процес на полирање, ги елиминирате повеќето чекори, заштедувајќи 50% труд, удвојување на производството, истовремено одржувајќи ја истата висококвалитетна завршница што ја сакате. Хибридни влошки од 3 чекори во Диско целосно го постигнаа овој резултат и мора да го доживеете за да верувате! Тие се целосен 3мм дебел за долг живот, а овие хибридни влошки можат да се извршат влажни или суви! Резултатот : 1) Подобар квалитет на завршувањето од традиционалните 7 влошки за чекори 2) 40% -60% побрзо производство на продавница 3) цена на традиционалното 7 квалитетно полско полско подлога за цената за вас како фабрикувач : 1) нема грижи за квалитетот на квалитетот на квалитетот на Работа што излегува од вашата продавница заради проблемите со подлогата 2) драстично зголемување на производството на продавници. Добијте повеќе снимки од вратата секој ден 3) Користејќи 1 подлога, фабрикувачите во задниот дел се запознаваат со влошките и можат да добијат поголема ефикасност и живот надвор од влошките. 4) Користејќи 1 подлога, тоа го прави поедноставно за набавка, помалку трошоци во повеќе типови влошки 5) Трошоците по линеарно стапало ќе бидат исти или помалку од купување на влошки од 7 чекори.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата