DJDLFA преку и под напон заштитник 380V 63A прилагодлив двојно дигитален дигитален ДИН железнички реле за пренасочување над тековната заштита трифазен

DJDLFA преку и под напон заштитник 380V 63A прилагодлив двојно дигитален дигитален ДИН железнички реле за пренасочување над

Достапно за вашата нарачка
DEN 2.33
Залиха:

Параметри на производи : Оценет работен напон : AC380 V. Опсег на напон на работа : AC140 V-500 V (три фаза). Оценета фреквенција : 50/60 Hz. Оценета работа струја : 63а. Вредност за заштита на напон : AC390 V-AC500 V. Параметри на производи : Оценет работен напон : AC380 V. Опсег на напон на работа : AC140 V-500 V (три фаза). Оценета фреквенција : 50/60 Hz. Оценета работа струја : 63а. Вредност за заштита на напон : AC390 V-AC500 V. Трифазен 380 V 63 A прилагодлив напон заштитен напон-фаза на прилагодлив напон, нова генерација на заштитници за домашни апарати, погодни за куќи, хотели, згради, училишни домови, итн., За да се заштити електричната безбедност на уредите и другите оптоварувања, за да се спречи оштетување до оптоварувањето предизвикано од премногу или премногу ниска моќност на електрична енергија. Параметри на Производ : Оценет работен напон : AC380 VOPERATION Опсег на напон : AC140 V-500 V (три фаза) Оценета Фреквенција : 50/60 Hzrated Работна струја : 63 AOEVE-WOLTAGE Заштита Вредност : AC390 V-AC500 VUNDER-VOLTAGE Заштита Вредност : AC140 V-AC370 VVVOLTAGE POWER ВРЕМЕ : 1-400 SOVERCURRENT Заштита Вредност : 1-63 Aover Current Power Off Time : 1-30 SRecover Време (почетно одложување) : 1-400 Sown Потрошувачка на енергија : 1,5 WMotor Mechanical Life : 100,000 пати поголема влажност : 45 -90% Rh, 40 Altitude : 2000mpolution Ниво : 2 Class Note : Овој заштитник усвојува трифазни четири жици со четири жици, кои мора да бидат поврзани со N-линијата N (т.е. нулта линија), што е вообичаен терминал на напојувањето на напојувањето на напојувањето Заштитник.протекторот не поддржува трифазни три-жици со три жици, таа мора да биде поврзана со N-линијата N (нула линија). Опис на панелот : L1 = напон помеѓу UA и UB 380 L2 = напон помеѓу UB и UC 380 VL3 = напон помеѓу UC и UC и UA 380 V.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата