Држач за мобилни телефони со вентил за воздух за автомобили - држач за држачи на магнетски телефон - Дополнителна јачина на магнети компатибилни за iPhone 14 Pro Max Mini 13 12 1

Држач за мобилни телефони со вентил за воздух за автомобили - држач за држачи на магнетски телефон - Дополнителна јачина на

Достапно за вашата нарачка
DEN 1.67
Залиха:

Магнетски проветрувачки телефон за проветрување на воздухот : 2 метални плочи : една тркалезна плоча за вратите што не се отпуштаат на батеријата (стап на задниот дел на телефонот), тенка плоча за отстранливи врати за батерии (ставете помеѓу батеријата и вратата на батеријата). Гумана мека и издржлива : Основата на отворот за воздух за автомобили безбедно се прицврстува на вентилот за автомобили. Силен магнетски држач за да го задржите вашиот телефон безбеден додека возите. Компактен дизајн за минималистички - само пукајте во држачот на магнетниот телефон до вентилаторот за воздух на вашиот автомобил му овозможува на вашиот уред веднаш да се прилепи на држачот. Лесно е да се прикачи и да се преиспита вашиот мобилен телефон кога влегувате и излегувате од вашиот автомобил без проблеми. 360 степени, кој било агол : уредот може да се постави на кој било посакуван агол, хоризонтален или вертикален. Вртете го вашиот телефон 360 степени, штандот ви овозможува лесна употреба за GPS апликации и удобно хоризонтално гледање. Без кавга за монтирање, лулка, без заградување, безбразно и целосна пристапност до екранот и лесна операција со една рака. Магнетски проветрувачки телефон за проветрување на воздухот : 2 метални плочи : една тркалезна плоча за вратите што не се отпуштаат на батеријата (стап на задниот дел на телефонот), тенка плоча за отстранливи врати за батерии (ставете помеѓу батеријата и вратата на батеријата). Гумана мека и издржлива : Основата на отворот за воздух за автомобили безбедно се прицврстува на вентилот за автомобили. Силен магнетски држач за да го задржите вашиот телефон безбеден додека возите. Компактен дизајн за минималистички - само пукајте во држачот на магнетниот телефон до вентилаторот за воздух на вашиот автомобил му овозможува на вашиот уред веднаш да се прилепи на држачот. Лесно е да се прикачи и да се преиспита вашиот мобилен телефон кога влегувате и излегувате од вашиот автомобил без проблеми. 360 степени, кој било агол : уредот може да се постави на кој било посакуван агол, хоризонтален или вертикален. Вртете го вашиот телефон 360 степени, штандот ви овозможува лесна употреба за GPS апликации и удобно хоризонтално гледање. Без кавга за монтирање, лулка, без заградување, безбразно и целосна пристапност до екранот и лесна операција со една рака.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата