Држач за подлога на 3М диск - за метално мелење, завршна обработка, подготовка на површината - користете со алатки за напојување со метали

Држач за подлога на 3М диск - за метално мелење, завршна обработка, подготовка на површината - користете со алатки за напојување

Достапно за вашата нарачка
DEN 735.84
Залиха:

Овозможува брза и лесно прицврстување на дискот и отстранување за обработка на повеќе чекори. Опции што се достапни за меленици со прав агол и случајни орбитални сандери. Изберете од цврсти или пени површини за прилагодена контрола на пескарење и мелење. Достапно со или без вградени шанки. Опрема - Машини како што се дискови Сандерс, случаен орбитал Сандерс, Ротари Сандерс. Овозможува брза и лесно прицврстување на дискот и отстранување за обработка на повеќе чекори. Опции што се достапни за меленици со прав агол и случајни орбитални сандери. Изберете од цврсти или пени површини за прилагодена контрола на пескарење и мелење. Достапно со или без вградени шанки. Опрема - Машини како што се дискови Сандерс, случаен орбитал Сандерс, Ротари Сандерс. Држечите на подлогата за 3М ​​на дискот ви овозможуваат брзо и лесно да ги менувате шкотските-бритабизивни дискови за време на мулти-чекор проекти. Достапно во низа големини, густина на пена и опции за прицврстување, за да можете да ги најдете совршените држачи за вашите проекти за мелење и пескарење. Држечите на подлогата за 3М ​​на дискот ви овозможуваат брзо и лесно да ги промените абразивните дискови на Шкотска-братот за време на мулти-чекор проекти. Достапно во низа големини, густина на пена и опции за прицврстување, за да можете да ги најдете совршените држачи за вашите проекти за мелење и пескарење.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата