Eagle Model EL-100A 4 тркалезна нож електрична ткаенина машина за сечење на ткаенина за сечење ткаенина

Eagle Model EL-100A 4 тркалезна нож електрична ткаенина машина за сечење на ткаенина за сечење ткаенина

Достапно за вашата нарачка
DEN 2.00
Залиха:

Овој тешки електричен ротирачки секач на 110 V ќе намали до 15 слоја ткаенина. Доаѓа комплетно со дополнително сечило и комплет за резервни четки. Може да се намали памук, волна, линии, свила, хемиско влакно, итн. Слободно сечење, стабилно трчање, лесно користено. Сечилото може лесно да се заостри. Станува збор за машина за сечење на кружни ножеви со високи перформанси, насочена кон супер фино исечено од едно парче до широк спектар на работи. Заменските лопати (Round & Octagonal) и други делови за замена се достапни во нашата продавница. Бренд : орел. Модел : ЕЛ-100А. 4 "Ротационо сечилото за сечење се сече до 15 слоја, 1" капацитет за сечење доаѓа со едно дополнително сечило. Напон : 110 V Фреквенција : 60 Hz моќност : 245 W. Овој тешки електричен ротирачки секач на 110 V ќе намали до 15 слоја ткаенина. Доаѓа комплетно со дополнително сечило и комплет за резервни четки. Може да се намали памук, волна, линии, свила, хемиско влакно, итн. Слободно сечење, стабилно трчање, лесно користено. Сечилото може лесно да се заостри. Станува збор за машина за сечење на кружни ножеви со високи перформанси, насочена кон супер фино исечено од едно парче до широк спектар на работи. Заменските лопати (Round & Octagonal) и други делови за замена се достапни во нашата продавница. Бренд : орел. Модел : ЕЛ-100А. 4 "Ротационо сечилото за сечење се сече до 15 слоја, 1" капацитет за сечење доаѓа со едно дополнително сечило. Напон : 110 V Фреквенција : 60 Hz моќност : 245 W. Brand New Powerful 4" Rotary Blade Fabric Cutting Machine. This heavy duty electric 110 V rotary cutter will cut up to 15 layers of fabric. comes complete with an extra blade and a spare brush kit. It can cut cotton, woolens, lines, silk, Хемиско влакно, итн. Слободно сечење, стабилно трчање, лесно користено. Сечилото може лесно да се заостри. Тоа е машина за сечење на кружни ножеви со високи перформанси, насочена кон супер фино исечено од едно парче до широк спектар на работи. Заменски лопати (круг & Octagonal) и други делови за замена се достапни во нашата продавница. Бренд : Eagle Model : EL-100 A 4 "Rotary Cutting Blade сече до 15 слоја, 1" капацитет за сечење доаѓа со еден дополнителен напон на сечилото : 110 V Фреквенција : 60 Hz Power : 245 W .

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата