Ereеремивел #25 Спреч на ролери со ланец Б тип 1/2 '' ДОГОВОР 14 заб

Ereеремивел 25 Спреч на ролери со ланец Б тип 1/2 '' ДОГОВОР 14 заб

Достапно за вашата нарачка
DEN 180.00
Залиха:

Видот на ланецот за кој ќе ви треба заптивката. Тип А (рамен спој, без центри). Тип Б (1 центар). Тип Ц (2 центри). Потребно е број на заби. Попрска со големина. Hub Dia : 0,852 "; со 2 сетови на 90 степени. Без задни заби, без тастатура. Б тип, 14 заби, 1/2" Загарантирано е ново задоволство. Материјал : AISI 1045 Среден јаглероден челик. Hub Dia : 0,852 "; со 2 сетови на 90 степени. Без задни заби, без тастатура. Б тип, 14 заби, 1/2" Загарантирано е ново задоволство. Материјал : AISI 1045 Среден јаглероден челик.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата