Exongy 10A 25A 40A DA ENTION FASE DC CONTROL AC TERT SINE 220V до 3-32VDC SSR-10DA 25DA 40DA Пластична обвивка цврста состојба на цврста состојба

Exongy 10A 25A 40A DA ENTION FASE DC CONTROL AC TERT SINE 220V до 3-32VDC SSR-10DA 25DA 40DA Пластична обвивка цврста состојба

Достапно за вашата нарачка
DEN 969.60
Залиха:

Релеи. Чекор 1 : Изберете правилна контрола на контролата на контролата ACDA- DC Control ACDD- DC Control DCVA-Control и Adject Step 2 : Изберете точен типов на опрема/сооднос = струја на SSRPs : односот зависи од видот на вашата опрема за оптеретување. Резистивно оптоварување : 70%, индуктивно оптоварување : 20%, капацитивно оптоварување : 10%.Поставете 3 : Изберете соодветен мијалник за топлина. Употреба на употребата на SSR, ќе даде многу топлина, така што со цел да се продолжи животот на Вашиот SSR, ве молиме инсталирајте мијалник за топлина, исто така, ако струјата е над 60А, потребно е вентилаторот за ладење. Известување за SSR) : Внатрешноста на релето на цврста состојба е полупроводник. Полупроводнички прекинувач е не-физички прекинувач за контакт. Ако користите мултиметар диода или отпорник за тест, секогаш покажува состојба на висока импеданса, (мултиметар светло црвена). Користењето на ламбата со блескаво како оптоварување е очигледен начин за тестирање на континуитет.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата