Hikota TN10X250S TN16X300S TN20X350S TN25X400S TN32X450S TN40X500S TN50 AIR CYLINDE

Hikota TN10X250S TN16X300S TN20X350S TN25X400S TN32X450S TN40X500S TN50 AIR CYLINDE

Достапно за вашата нарачка
DEN 1444.80
Залиха:

Воздушни цилиндри. Воздушни цилиндри. Air Cylinderstn10x250s TN16 X300 S TN20 X350 S TN25 X400 S TN32 X450 S TN40 X500 S TN50 AIR CYLINDER двојно дејствувајќи со магнет-пневматски цилиндар 1 PCSIS Двоен пистон цилиндер, така што е мал во големина и голем во наклон. Како и да е, оваа серија има и неповолна положба дека колку е подолг мозочен удар, толку е поголем неутрализирањето од задната врата и оригиналната позиција. Не е погоден за прецизни прилики. Кратките удари се во ред. Стандардниот вграден магнетски прстен од оваа серија е погоден за овие магнетни прекинувачи CS1-J CMSJ DMSJ DMSJ-020 DMSJ-N020 DMSJ-P020.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата