Хитачи 884358 Заменски дел за склопување на списанија N5024A N5024A2

Хитачи 884358 Заменски дел за склопување на списанија N5024A N5024A2

Достапно за вашата нарачка
DEN 618.72
Залиха:

Алатките Hitachi Power го преименуваа во Metabo HPT. Исти одлични алатки, со само ново име. Оригинален дел за замена на алатката Хитачи. За употреба на производи за алатки Hitachi Power. Списание Хитачи 884358 Списание ASS'Y N5024 A N5024 A2 Заменски дел. Алатките Hitachi Power го преименуваа во Metabo HPT. Исти одлични алатки, со само ново име. Оригинален дел за замена на алатката Хитачи. За употреба на производи за алатки Hitachi Power. Списание Хитачи 884358 Списание ASS'Y N5024 A N5024 A2 Заменски дел. Алатките за напојување Hitachi (Hitachi Koki USA, Ltd) нуди широка линија на стручни одделенија за напојување и додатоци за обработка на дрво, метали, дупчење и прицврстување, бетонско дупчење и сечење, производи за опрема за напојување на отворено, како и комплетна линија на пневматски нокти, степнувачи , компресори и собрани сврзувачки елементи. Хитачи Коки САД, ООД е Северноамериканска дивизија на Хитачи Коки Јапонија, подружница во рамките на Хитачи Рибар за повеќе информации за алатките на Hitachi Power, ве молиме посетете ја страницата www.hitachipowertools.com.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата