Индикатор за пресметка на Митутојо 543-590b, тип на пресметка, 25,4 мм, стебло од 8 мм

Индикатор за пресметка на Митутојо 543-590b, тип на пресметка, 25,4 мм, стебло од 8 мм

Достапно за вашата нарачка
DEN 2.00
Залиха:

Аналогната лента обезбедува лесни вредности за читање при скенирање за вредности на Max, Min и TIR. Карактеристики и заклучување на клучот и заклучување на параметрите. Ова е дизајнирано да спречи случајно промена на поставките за време на работата. Брзата фреквенција на мерење му овозможува на корисникот да го зголеми бројот на читања во секунда од 10-50, овозможувајќи повисоки мерења на точност на TIR и MAX/MIN. Димензии на пакетот : 17 L x 3 H x6w (инчи). Аналогната лента обезбедува лесни вредности за читање при скенирање за вредности на Max, Min и TIR. Карактеристики и заклучување на клучот и заклучување на параметрите. Ова е дизајнирано да спречи случајно промена на поставките за време на работата. Брзата фреквенција на мерење му овозможува на корисникот да го зголеми бројот на читања во секунда од 10-50, овозможувајќи повисоки мерења на точност на TIR и MAX/MIN. Димензии на пакетот : 17 L x 3 H x6w (инчи). Индикатор за тип на пресметка, 25,4 мм, стебло од 8мм.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата