Intbuying Air Cylinder Пневматски стандарден цилиндар алуминиум легура магнетна шипка со двојно дејство со единечна шипка-SC 100 x 450 pt Bore: 4 мозочен удар: 18

Intbuying Air Cylinder Пневматски стандарден цилиндар алуминиум легура магнетна шипка со двојно дејство со единечна шипка-SC

Достапно за вашата нарачка
DEN 1183.84
Залиха:

► ???? ???????? ° C; Bore : 100мм/ 4 "; мозочен удар : 450мм/ 18"; големина на клипот : M20x1.5. Брзина на клипот : 50-800мм/s.ambient и температура на течности : -20 ~ 80 ° C. ► ?????????? ???????? : Воздушниот цилиндер е изработен од висококвалитетна алуминиумска легура, голема јачина, без нарушување, отпорност на корозија, долг животен век, потрајни. Висока отпорност на температура, добра компатибилност со делови, без корозија внатре, значително го проширува животот на цилиндерот. ► ???-??????? ??????? ??? : Клипската шипка е позлатена со хром, со голема цврстина, отпорност на 'рѓа и корозија и засилена јачина на клипот и шипката. Коентричноста на клипот достигна ултра високо -стандард од 2 жица, може постојано да се лизне 300 W пати. ► ?????????? ???????? : Цилиндерот користи бакарен ракав, во голема мерка ја подобрува стабилноста на цилиндерот. Со подебела база, воздушниот цилиндер има силен отпор на влијание, постабилен кога работи, побезбеден кога работи. ► ???????? ???????? ???? ► ???? ???????? ° C; Bore : 100мм/ 4 "; мозочен удар : 450мм/ 18"; големина на клипот : M20x1.5. Брзина на клипот : 50-800мм/s.ambient и температура на течности : -20 ~ 80 ° C. ► ?????????? ???????? : Воздушниот цилиндер е изработен од висококвалитетна алуминиумска легура, голема јачина, без нарушување, отпорност на корозија, долг животен век, потрајни. Висока отпорност на температура, добра компатибилност со делови, без корозија внатре, значително го проширува животот на цилиндерот. ► ???-??????? ??????? ??? : Клипската шипка е позлатена со хром, со голема цврстина, отпорност на 'рѓа и корозија и засилена јачина на клипот и шипката. Коентричноста на клипот достигна ултра високо -стандард од 2 жица, може постојано да се лизне 300 W пати. ► ?????????? ???????? : Цилиндерот користи бакарен ракав, во голема мерка ја подобрува стабилноста на цилиндерот. Со подебела база, воздушниот цилиндер има силен отпор на влијание, постабилен кога работи, побезбеден кога работи. ► ???????? ???????? ????

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата