Инвертер полнач, чиста форма на синусен бран, номинален излез од 2000w, зависи од напонот на излез на батеријата

Инвертер полнач, чиста форма на синусен бран, номинален излез од 2000w, зависи од напонот на излез на батеријата

Достапно за вашата нарачка
DEN 0.33
Залиха:

✅ Полнач за инвертер, чиста форма на синусен бран, номинален излез од 2000 W, зависи од напонскиот напон на видот на батеријата. ✅ Peak Output Power : 6000 W. ✅ Номинална излезна моќност : 2000 W. ✅ Влезен напон на инверторот : 48 V DC. ✅ Напон на излез на инвентер : зависи од типот на батеријата. ✅ Полнач за инвертер, чиста форма на синусен бран, номинален излез од 2000 W, зависи од напонскиот напон на видот на батеријата. ✅ Peak Output Power : 6000 W. ✅ Номинална излезна моќност : 2000 W. ✅ Влезен напон на инверторот : 48 V DC. ✅ Напон на излез на инвентер : зависи од типот на батеријата. Pico GLF20 W48 V120 VR инвертер полнач, чист синус, 48 V, 2000 W.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата