ISO убавица пресврт за виткање од 18-25мм

ISO убавица пресврт за виткање од 18-25мм

Достапно за вашата нарачка
DEN 363.20
Залиха:

Контрола на замрзнување и безбедна влажност. Работи на сите видови на коса. Далечна инфрацрвена технологија. Добивате придобивки од керамичките и турмалинските плочи за да го постигнете изгледот што го сакате додека ја оставате косата да изгледа здрава, сјајна и мека. Инфрацрвената технологија ја штити косата и ја контролира Фриз. Уникатниот виткач на печатот обезбедува подолги кадрици и лесен стајлинг. Создава совршено дефинирани драматични кадрици. Железо со двојно напон за контрола на топлина. Контрола на замрзнување и безбедна влажност. Работи на сите видови на коса. Далечна инфрацрвена технологија. Добивате придобивки од керамичките и турмалинските плочи за да го постигнете изгледот што го сакате додека ја оставате косата да изгледа здрава, сјајна и мека. Инфрацрвената технологија ја штити косата и ја контролира Фриз. Уникатниот виткач на печатот обезбедува подолги кадрици и лесен стајлинг. Создава совршено дефинирани драматични кадрици. Железо со двојно напон за контрола на топлина. ISO ISO Beauty Curling Iron е моќна алатка за стилизирање на јонски наполнет, кој ви дава моќ да го создадете вашиот имиџ. Исполнети со техно напредни керамички инфрацрвени зраци. Негативниот јонски го спречува Фриз во вашата коса и го прави начинот на стајлинг.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата