J-Zmqer AC адаптер компатибилен со Canon CR-25 CR-55 M11056 Проверете го напојувањето за напојување на полначот на скенерот PSU

J-Zmqer AC адаптер компатибилен со Canon CR-25 CR-55 M11056 Проверете го напојувањето за напојување на полначот на скенерот

Достапно за вашата нарачка
DEN 377.60
Залиха:

J-Zmqer AC адаптер компатибилен со Canon CR-25 CR-55 M11056 Проверете го напојувањето за напојување со електрична енергија PSU. 【Влез】 : AC 100-240 V 50/60 Hz. 【Безбедност】 : Со Меѓународниот орган за сертификација на квалитет, нашите производи се во согласност со врвните стандарди во индустријата и вклучуваат бројни безбедносни механизми, вклучително и заштита од кратко коло, пренапон, прекумерна и внатрешна прегревање. 【Kindубезно белешка】 : Ве молиме, проверете дали го изберете вистинскиот уред пред да го купите. J-Zmqer AC адаптер компатибилен со Canon CR-25 CR-55 M11056 Проверете го напојувањето за напојување со електрична енергија PSU. 【Влез】 : AC 100-240 V 50/60 Hz. 【Безбедност】 : Со Меѓународниот орган за сертификација на квалитет, нашите производи се во согласност со врвните стандарди во индустријата и вклучуваат бројни безбедносни механизми, вклучително и заштита од кратко коло, пренапон, прекумерна и внатрешна прегревање. 【Kindубезно белешка】 : Ве молиме, проверете дали го изберете вистинскиот уред пред да го купите. J-Zmqer AC адаптер компатибилен со Canon CR-25 CR-55 M11056 Проверете го напојувањето за напојување со електрична енергија PSU.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата