КАЛИФОРНИЈА 2020 КАНАДА 1 1 ПОТПИШУВАЊЕ НА ПОВЕЛБАТА НА ОН ЛУНИ ЛУН ПРВО ИЗДАВА ДВЕ МОНЕТИ ПОСТАВЕНИ ИСТИ СЕРТ # НГЦ МС66

КАЛИФОРНИЈА 2020 КАНАДА 1 1 ПОТПИШУВАЊЕ НА ПОВЕЛБАТА НА ОН ЛУНИ ЛУН ПРВО ИЗДАВА ДВЕ МОНЕТИ ПОСТАВЕНИ ИСТИ СЕРТ НГЦ МС66

Достапно за вашата нарачка
DEN 3.00
Залиха:

2020 2-МОНЕТА 1 1 ЛУНИ БОЈА И НЕ-БОЈА ПОТПИШУВАЊЕ НА ПОВЕЛБАТА НА ОН. ПРВО ОСЛОБОДУВА ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ НЕЦИРКУЛИРАНИ ШТРАЈКОВИ. Плус ќе го добиете м!прикачен пар ВО NGC MS66 !!. ПОЈАВУВАЊЕ НА ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ БРОЕВИ ЗА СЕРТИФИКАЦИЈА ОД НГЦ ( вистинските броеви ќе се разликуваат). вклучува 1) 75-ГОДИШНИНА од 2020 година потпишување На Повелбата на Он нгц сертифициран ОБОЕН Мс66 Луни и 2) 75-Годишнина ОД 2020 ГОДИНА нгц сертифициран НЕ-ОБОЕН Мс66 Луни. Овие монети се за 75-годишнината Од Потпишувањето На Повелбата на ОН објавено Од Кралската Канадска Ковачница. И двете овие монети доаѓаат ВО НГЦ ПРВИ ИЗДАНИЈА (во рок од 30 дена Од Објавувањето).

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата