Кастар 6-Пакет Замена На Батеријата За Vtech LS6315 LS6325 LS6325-2 LS6325-3 LS63253 LS6325-4 LS63254 LS6375 SN6107 SN1196 SN1197 SN6196-2 SN6197 SN6197-2, BT162342 бт166342 Бт262342 БТ266342 БТ26342

Кастар 6-Пакет Замена На Батеријата За Vtech LS6315 LS6325 LS6325-2 LS6325-3 LS63253 LS6325-4 LS63254 LS6375 SN6107 SN1196 SN1197

Достапно за вашата нарачка
DEN 1422.40
Залиха:

Висок Капацитет : повеќе да не се грижите за издржливоста на батериите, батеријата Со висок капацитет Kastar ќе обезбеди ултра силна моќност за вашиот безжичен телефон да работи добро и да работи подолго. Спецификација на батеријата : Тип На Батерија : Ni-MH; Напон На Батеријата : 2.4 V; Капацитет На Батеријата : 1000m Ah; Димензии На Батеријата : 44.5 x 20.5 x 10.2 mm (1.75" x 0.8" x 0.4"). Обезбедување безбедност : Кастар додадете додаток за заштита од мешавина на катодата на батериите, заштитете го материјалот од деградација во напредокот на полнењето и празнењето, продолжете го животниот век до 1200 циклуси. Ниско само-празнење : вградената структура на заптивката го проширува просторот на кристалната решетка, направи повеќе простор за водород, така што батериите На Кастар ќе ја задржат моќта подолго од другите. Заштита на животната Средина : Ni-MH еко-пријателска ќелија, не содржи Hg/Cd/Pb, не загадува животната средина и користи DBCK челична обвивка што може да ја заштити батеријата од експлозија поради прекумерен притисок. Топол Потсетник : може лесно да го користите "Ctrl" + "F" за да ги најдете вашите модели 1. Компатибилен со модели на батерии : БТ162342 БТ-162342 БТ1623421 БТ-1623421 БТ166342 БТ-166342 БТ262342 БТ-262342 БТ266342 БТ-266342 БТ183342 БТ-183342 БТ283342 БТ-283342 2сн-ААА40Х-С-Х2 2. Компатибилен со мобилен телефон безжични модели : Vtech : CS6114 CS6114-2 CS6114-11 CS6124 CS6124-2 CS6124-21 CS6199-42 CS6309 CS6319 CS6319-2 CS6319-3 CS6319-5 CS6328 CS6329 CS6329-2 цс6329-3 цс6329-4 ЦС6400 ЦС6409 ЦС6419 ЦС6419-2 ЦС6419-3 ЦС6419-4 ЦС6419-15 ЦС6429 ЦС6429-2 ЦС6429-3 ЦС6429-4 ЦС6429-5 ЦС6429-16 ЦС6449 cs6449-2 cs6449-3 CS6509 CS6509-14 CS6509-15 CS6509-16 CS6509-17 CS6509-19 CS6519 CS6519-14 CS6519-15 CS6519-16 CS6519-2 CS6529 CS6529-2 cs6609 cs6619 Cs6619-2 CS6629 CS6629-2 CS6629-3 CS6649 CS6649-2 CS6709 CS6709-2 CS6709-3 CS6719 CS6719-2 CS6719-15 CS6719-16 CS6729 CS6729-2 cs6729-21 cs6729-3 CS6729-4 CS6729-4 D CS6729-5 CS6829 CS6829-2 CS6829-3 CS6859 CS6859-2 CS80100 CS81100 CS82100 CS82300 CS82350 DS6151 DS6501 ds6511 ds6511-2 Ds6520 DS6520-22 DS6521 DS6521-2 DS6521-3 DS65212 DS6521-3 DS65213 DS6522-3 DS6522 DS6522-3 DS6522-4 DS6522-32 DS65222 DS6522-4 ds65224 ds6601 ds6611 DS6611-2 DS6611-3 DS6621 DS6621-2 DS6621-3 DS6621-4 DS6641 DS6641-2 DS6642 DS6642-4 DS6642-4 A DS6648-2 DS66482 DS6649 ds6649-2 ds66492 ds6649-3 DS66493 FS6214 FS6224 IS6100 IS7101 Е7121 Е7121-2 Е7121-22 LS6001 LS6105 LS6185 LS6305 LS6315 LS6325 LS6325-2 LS6325-3 ls63253 ls6325-4 ls63254 LS63375 SN6107 SN1196 SN1197 SN6196 SN6196-2 SN6197 SN6197-2.

Кон својствата

Battery Type:
Ni-MH; Battery Voltage

Најдобри предлози во категоријата