Knipex 87 51 250 SB Pump Pump Pump Pump „Cobra“ ES 9,84 “во пакување на блистер

Knipex 87 51 250 SB Pump Pump Pump Pump „Cobra“ ES 9,84 “во пакување на блистер

Достапно за вашата нарачка
DEN 575.84
Залиха:

Идеално за услуга, одржување и поправка на опрема, во автомобилска и општа индустрија. Особено добар пристап до работното парче поради многу тенка конструкција на главата и зглобот. Добро прилагодување за оптимална прилагодување кон различни големини на работни делови и удобна ширина на рачката. Идеално за услуга, одржување и поправка на опрема, во автомобилска и општа индустрија. Особено добар пристап до работното парче поради многу тенка конструкција на главата и зглобот. Добро прилагодување за оптимална прилагодување кон различни големини на работни делови и удобна ширина на рачката. Идеално за услуга, одржување и поправка на опрема, во автомобилска и општа индустрија. Особено добар пристап до работното парче поради многу тенка конструкција на главата и зглобот. Добро прилагодување за оптимална прилагодување кон различни големини на работни делови и удобна ширина на рачката.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата