Колации што може да се склопуваат - поделете ги прицврстувачите на две парчиња 20мм 1 парчиња

Колации што може да се склопуваат - поделете ги прицврстувачите на две парчиња 20мм 1 парчиња

Достапно за вашата нарачка
DEN 350.40
Залиха:

Јаката на вратилото може да се користи за општи цели, како што се затка, позиционирање и фиксирање на макари. Може да се користи и за фиксирање на внатрешниот прстен на лежиштето. Со отворање на разни дупки за монтирање, можете да инсталирате и разни плочи за фиксирање и други делови. Видовите дупки вклучуваат преку дупки, дупки за завртки и дупки за контра-роди, исто така, може да се користат за инсталирање на сензори или како тампони за да се избегне металик бучава од контакт помеѓу металните делови. Конечно, тие можат да се користат и за да се поправи крајот на вратилото на вратилото на завртката. Според методот на поврзување, може да се подели на типот на завртката, типот на отсекот, типот на стегачот на едно парче, типот на стегање со две парчиња, типот на шарки, типот на клин и типот HI-грип. Цел 1 : Поправете ја јаката на вратилото на страната на ротирачкиот дел и користете го како аксијално фиксирање на ротирачкиот дел. Цел 2 : Поправете ја јаката на вратилото на едниот крај на вратилото на водичот и користете го како затка за линеарниот механизам за движење со вратилото на водичот како шина за водич. Цел 3 : Затегнете ги и поправете ги двата јаки на вратилото на двата краја на делот на вратилото. Предните и задните позиции на делот се прилагодливи и се користат како аксијално позиционирање на делот. Погодно : Во споредба со прстенот за прицврстување на типот на едно парче, двата парчиња видови на прицврстување е бесплатно да се соберат и полесно се одржуваат. Цел 1 : Поправете ја јаката на вратилото на страната на ротирачкиот дел и користете го како аксијално фиксирање на ротирачкиот дел. Цел 2 : Поправете ја јаката на вратилото на едниот крај на вратилото на водичот и користете го како затка за линеарниот механизам за движење со вратилото на водичот како шина за водич. Цел 3 : Затегнете ги и поправете ги двата јаки на вратилото на двата краја на делот на вратилото. Предните и задните позиции на делот се прилагодливи и се користат како аксијално позиционирање на делот. Погодно : Во споредба со прстенот за прицврстување на типот на едно парче, двата парчиња видови на прицврстување е бесплатно да се соберат и полесно се одржуваат.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата