Контролер на светлина со низок напон Hiboitec, прекинувач за осветлување на пејзаж од 120W со тајмер и фотоцел сензор 12-24V AC/DC водоотпорен за надворешни LED рефлексни светл?

Контролер на светлина со низок напон Hiboitec, прекинувач за осветлување на пејзаж од 120W со тајмер и фотоцел сензор 12-24V

Достапно за вашата нарачка
DEN 1.00
Залиха:

Лесно за инсталирање : Поврзете ги жиците на трансформаторот и LED светло-жици и приклучете го, вградена дупка за виси и поставете ја директно на wallsидовите на отворено. (Не вклучувајќи трансформатор !!!) Ова не е трансформатор, тој е контролер, но може да работи со трансформатор !!!!! Вграден сензор за самракот до зори : прикачен на овој контролер, осветлувањето на пејзажот ќе се вклучи автоматски во самракот и ќе се исклучи во зората. 120 W, влез : 12-24 V AC, излез : 12-24 V DC. Одбројувањето на тајмерот за одбројувањето на светлата. 4. Излез Функција за заштита на краток спој : Излезот е со кратко време, а црвената LED се осветлува, што укажува дека излезот е со краткорочен или преоптоварен, и може да се врати по проверката. 5. Функција за прекинувач на режимот + функција за тајминг : Ако има состојба на тајминг, откажете го времето и треба да го ресетирате. Доколку е потребно време, повторно изберете го времето. 6. Функција за меморија за напојување : По поставувањето на соодветните параметри за работа, исклучете го напојувањето и следното стартување ќе биде поставената функција последен пат. Ова може да се користи само со LED осветлување на пејзажот, ве молиме, не поврзувајте го со светла со блескаво или волфрам. Кога светлото „грешка“ е вклучено, излезот е преоптоварен или краток спој. За да го решите, извлечете го приклучокот и проверете го колото. Потоа, повторно поврзете ја моќноста, а производот автоматски се ресетира.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата