Копче за напојување со 3-брзински вентилатор за прекинувач на Vieue 3-брзина Регулатор за брзина на прекинувачот со копче 13AMP 120V-250V 35ED

Копче за напојување со 3-брзински вентилатор за прекинувач на Vieue 3-брзина Регулатор за брзина на прекинувачот со копче 13AMP

Достапно за вашата нарачка
DEN 194.40
Залиха:

Се користи во разни електрични производи, инструменти, автомобили, бродови, диспензери за вода, неблагодарна работа, звучници, електрични возила, мотоцикли, телевизори, итн. Ротација на 4 позиции (OFF, L-1, L-2, L-3). Оценета вредност : 13 A-120 V AC / 10 (3) A-250 V AC. Овој прекинувач може да се користи со електрични печки, сокови, електрични грејачи, фен за коса, аспиратори, навлажнувачи, опрема за масажа, грејачи и други електрични уреди. Терминали на жица кои се лесни и брзи за да се поврзат за брза и лесна инсталација (само. Поставете ја жицата и притиснете ја во точна позиција на терминалот) Големина : 3.1x3.1x4.4cm / 1.22x1.22x1.73inch. Се користи во разни електрични производи, инструменти, автомобили, бродови, диспензери за вода, неблагодарна работа, звучници, електрични возила, мотоцикли, телевизори, итн. Ротација на 4 позиции (OFF, L-1, L-2, L-3). Оценета вредност : 13 A-120 V AC / 10 (3) A-250 V AC. Овој прекинувач може да се користи со електрични печки, сокови, електрични грејачи, фен за коса, аспиратори, навлажнувачи, опрема за масажа, грејачи и други електрични уреди. Терминали на жица кои се лесни и брзи за да се поврзат за брза и лесна инсталација (само. Поставете ја жицата и притиснете ја во точна позиција на терминалот) Големина : 3.1x3.1x4.4cm / 1.22x1.22x1.73inch. Ротација со 4 позиции (OFF, L-1, L-2, L-3) Оценета вредност : 13 A-120 V AC / 10 (3) A-250 V ACTHIS Switch може да се користи со електрични печки, сокови, електрични грејачи, фен за коса , аспиратори, навлажнувачи, опрема за масажа, грејачи и други електрични уреди. Терминали на жица што се лесни и брзи за да се поврзат за брза и лесна инсталација (само вртете ја жицата и притиснете ја во точна позиција на терминалот) Големина : 3.1x3.1x4.4cm / 1.22x1.22x1.73inch.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата