Кралски ретро -убијци на време - САД етикета FlashKit MD Electroless Gold PCB картичка за Sega Genesis Megadrive Video Game Console

Кралски ретро -убијци на време - САД етикета FlashKit MD Electroless Gold PCB картичка за Sega Genesis Megadrive Video Game

Достапно за вашата нарачка
DEN 2.67
Залиха:

Користете ја оригиналната обвивка за Sega Genesis Megadrive Game Card.use Flash Kit MD Electrales Gold PCB картичка, врвен квалитет, супер стабилна!. Репрограбилна количка. Играта може да се преработи преку нашиот уред за програмер Flash Kit, поддржува повеќе од 10000 препишувања. Поддржете ја максималната ROM големина 4 Mbyte (32 милиони битни). Не поддржувајте да зачувате датотека за игри. Со независно напојување, постабилно, не е лесно за оштетување. Секоја линија на податоци е соодветна на импеданса. Процес на заштита на животната средина во олово. Користете ја оригиналната обвивка за Sega Genesis Megadrive Game Card.use Flash Kit MD Electrales Gold PCB картичка, врвен квалитет, супер стабилна!. Репрограбилна количка. Играта може да се преработи преку нашиот уред за програмер Flash Kit, поддржува повеќе од 10000 препишувања. Поддржете ја максималната ROM големина 4 Mbyte (32 милиони битни). Не поддржувајте да зачувате датотека за игри. Со независно напојување, постабилно, не е лесно за оштетување. Секоја линија на податоци е соодветна на импеданса. Процес на заштита на животната средина во олово. Користете ја оригиналната обвивка за Sega Genesis Megadrive Game Card.use Flash Kit MD Electroless Gold PCB картичка, врвен квалитет, супер стабилна! Репрограбилна количка. Играта може да се преработи преку нашиот уред за програмер Flash Kit, поддржува повеќе од 10000 препишувања. Поддржете ја максималната ROM големина 4 Mbyte (32 милиони битни). Не поддржувајте да зачувате датотека за игри. Со независно напојување, постабилно, не е лесно за оштетување. Секоја линија на податоци е соодветна на импеданса. Процес на заштита на животната средина во олово.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата